Limited Edition Ski Goggle Chloé

Goeiemorgen,

Chloé breidt haar design - en lifestylehorizon uit met de introductie van cassidy - Chloé's allereerste skirbril ooit - ontwikkeld samen met Dragon, toonaangevend merk op het gebied van innovatieve brillen voor sporters en avonturiers.

Cassidy gebruikt de geoptimaliseerde kleurtechnologie LUMALENS voor ultra-hoge definitie, superieure levendigheid en helderheid, nauwkeurige dieptewaarneming en verminderde oogvermoeidheid.
Bovendien zijn de 100% UV-beschermingslenzen behandeld met een anti-kraslaag en vet-, waterafstotende en anti-nevel coatings voor extra veiligheid op de besneeuwde hellingen.

Het speciale Dragon Swiftlock systeem van verwisselbare lenzen heeft een eenvoudig op-en-af mechanisme om de lens onmiddelijk mee te verwisselen en snel in te spelen op de wisselende lichtomstandigheden.
U vindt hem met roze spiegellezen voor slecht weer of zilver spiegellenzen om optimaal te genieten van de zonnige dagen op de piste.

Dit is een limited edition, dus maar een beperkte oplage.
De bril komt binnen bij ons eind oktober. Indien u graag zeker bent van uw skibril mag u altijd een mailtje sturen naar info@optiekdewilde.be

Groetjes en tot snel, 

Julie