Nieuwe website online!

Zoals je hebt kunnen vaststellen, is onze website in een nieuw kleedje gestoken! Vooral het gebruiksgemak werd daarbij aangepakt. Via onze nieuwe site kan je op een makkelijke manier ons volledig aanbod raadplegen, met een duidelijk overzicht per productcategorie van de merken die we verdelen.

Zoals je hebt kunnen vaststellen, is onze website in een nieuw kleedje gestoken! Vooral het gebruiksgemak werd daarbij aangepakt. Via onze nieuwe site kan je op een makkelijke manier ons volledig aanbod raadplegen, met een duidelijk overzicht per productcategorie van de merken die we verdelen. De lopende acties worden zoals het hoort 'in the picture' geplaatst op de startpagina en kan je ook via de pagina 'acties' terugvinden. Vergeet je zeker niet in te schrijven op onze nieuwsbrief, zodat je steeds op de hoogte bent van de laatste nieuwe acties en/of nieuwigheden.

Op de pagina 'over ons' kan je lezen waar wij als optiekzaak voor staan en kan je ook kennis maken met ons team van specialisten. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

We zijn erg benieuwd wat jullie vinden van onze nieuwe website! Reageer hieronder...